Dakkapel isoleren2017-05-01T12:14:42+02:00
home','

'); } ?>

Dakkapel isoleren

Om energie te besparen, kunt u uw woning laten isoleren. Er zijn verschillende delen van uw woning die u beter kunt laten isoleren, waaronder de dakkapel. Laat u uw dakkapel isoleren, dan wordt er gesproken over dakkapel isolatie. Meer over deze vorm van isolatie, leest u op deze pagina.

Vergelijk tot wel 6 offertes!

Wat is dakkapel isolatie?

Dakkapel isolatie wordt doorgaans in een houten dakkapel aangebracht. Door isolatiematerialen in de dakkapel aan te laten brengen, gaat er minder warmte verloren. Dit betekent dat u op de lange termijn geld bespaart op uw energierekening en u de kosten van de isolatiematerialen langzaam terugverdient.

Door isolatiematerialen in de dakkapel aan te laten brengen, gaat er minder warmte verloren.

De voordelen van dakkapel isolatie

Een investering in dakkapel isolatie brengt enkele voordelen met zich mee.

  1. Het eerste voordeel van deze isolatie, is het feit dat dakkapel isolatie erg effectief is. Door deze isolatie op de juiste manier aan te laten brengen, bespaart u direct een flink bedrag op uw energierekening. Dit komt omdat er zonder isolatie een groot deel van de warmte in uw woning door de dakkapel verloren gaat, ook al heeft u dit niet in de gaten. Ook krijgt u bij het aanbrengen van dakkapel isolatie altijd een gloednieuwe dakkapel. Dit betekent dat u geld bespaart op de energierekening en tegelijkertijd een mooie, nieuwe dakkapel op uw dak heeft.
  2. Een ander voordeel van dakkapel isolatie, is dat deze isolatie niet duur is. U betaalt 3000 tot 6000 euro, maar hier krijgt u wel een gloednieuwe dakkapel voor. Bij de isolatie kosten zijn namelijk niet alleen de kosten van de isolatiematerialen en de arbeidskosten meegerekend, maar ook de kosten van uw compleet nieuwe dakkapel.
  3. Tot slot gaat uw wooncomfort flink omhoog als u uw dakkapel laat isoleren. Niet alleen omdat het gemakkelijker warm wordt en warm blijft in huis, maar ook omdat het minder tocht. Verblijft u niet graag in de ruimte met de dakkapel, simpelweg omdat het hier altijd koud is en/of tocht? Dan kunt u uw dakkapel laten isoleren om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen.
dakkapel isoleren vergelijken online

Dakkapel isolatie: de verschillende isolatiematerialen

Om uw dakkapel goed te kunnen isoleren, kunnen er verschillende soorten isolatiematerialen gebruikt worden. Denk hierbij aan steenwol, dampdichte folie, dampdoorlatende folie en PUR-platen. De isolatiedeskundige bepaalt welke isolatiematerialen het beste gebruikt kunnen worden voor het isoleren van uw dakkapel.

De totale kosten van dakkapel isolatie

De totale kosten van dakkapel isolatie bestaan uit de materiaalkosten en de arbeidskosten. De kosten die u moet betalen voor het isoleren van uw dakkapel, zijn afhankelijk van de gebruikte isolatiematerialen, het uurloon van het isolatiebedrijf en diverse andere factoren. De beste manier om uw totale isolatie kosten te achterhalen, is door een offerte aan te vragen bij een isolatiebedrijf.

Wilt u geld besparen op uw dakkapel isolatie? Vraag dan offertes aan bij diverse isolatiebedrijven en vergelijk de kosten met elkaar. Op deze manier vindt u de beste deal en bespaart u tientallen tot honderden euro’s op het isoleren van uw dakkapel. Laat uw gegevens hieronder achter en ontvang offertes van tot wel zes bedrijven!

Vergelijk tot wel 6 offertes!

Gerelateerde artikelen

Hulp nodig of vragen?
Hulp nodig of vragen?Jan Akkerman